Dagligvarer

Få inspiration til dine indkøb i hverdagen

Savner du et overblik over, hvor du kan finde de bedste tilbud på dagligvarer? Her på siden kan du altid holde dig opdateret omkring ugens tilbud, og finde dine dagligvarer til de bedste priser.
Loader

  Hverdagens trummerum

  Kører madlavningen lidt på rutinen, og er det ofte de samme madretter, som du disker op med? Det kender vi alle. Sommetider kan vi trænge til lidt ny inspiration. Tag et kig i tilbudsaviserne ovenfor, og bliv inspireret til nye og spændende madretter - og så endda på budgetvenlig vis, da tilbudsaviserne altid rummer gode tilbud på dagligvarer.

  Sådan bager du den perfekte pizza

  Læs blogindlægget her

  Loader

   Gæster og god mad

   Skal du have gæster på besøg inden længe? De fleste af os kan godt lide at kredse lidt ekstra om madlavningen, når vi byder venner og familie på middag. Men en sådanne aften kan hurtigt blive en dyr affære - især hvis du ikke lige har fået tjekket tilbudsaviserne efter for gode tilbud på dagligvarer. Planlæg dine indkøb på forhånd og gør klar til en overdådig middag på budget. Se alle aktuelle tilbud på suppe nedenfor!

   Grillsæsonen er startet!

   Endelig er det tid til at finde grillen frem og hygge med god mad i haven. Maden smager bare bedre, når den er tilberedt over åben ild. Find dine grillfavoritter på tilbud på minetilbud. Sikre hits på grillen er bøffer, pølser og spareribs. Se tilbud til grillen nedenfor: 

   Tilbud på spareribs

    Tilbud på grillpølser

     5 opskrifter på hjemmelavet dressing

     Læs blogindlægget her

     Dyppelse skal der til

      Har du styr på desserten?

      Det er som om man får mere lyst til is og søde sager, i takt med at vejret bliver bedre. Nyd at sommeren er på vej med en dejlig omgang jordbær, koldskål eller is. Se tilbud nedenfor:

      Tilbud på koldskål

       Dear stomach, you are bored, not hungry!

       unknown

       Sundere snacks eller morgenmad

       Selvom sommeren nærmer sig med hastige skridt, må vi ikke glemme at passe på vores krop. Det er fristende at dykke ned i fryseren efter is eller ind i den dybe slikskuffe. Find alternativer, som du synes smager (næsten) lige så godt. Så bliver det nemmere at stoppe sukkertrangen. 

       Spis nødder som snack, når du bliver lækkersulten

        Hvilke dagligvarer er de mest populære?

        Hver dag bruger mange mennesker vores hjemmeside til at finde tilbud på forskellige dagligvarer. Hver måned giver vi dig en Top 10 liste over de mest søgte varer for den pågældende måned sidste år. Lad dig inspirere af listen nedenfor, og bliver du SÅ inspireret, at du bare er nødt til at købe en af varerne - så klikker du bare på varen, og kommer straks til en oversigt over alle aktuelle tilbud på den pågældende vare.

        Top 10 mest søgte varer i august sidste år

        1. Smør
        2. Skyr
        3. Is
        4. Æg
        5. Øl
        6. Kylling
        7. Ost
        8. Laks
        9. Fløde
        10. Sodavand
        Luk

        Vi vil gerne høre din mening

        Svar på spørgeskemaet